Ελληνικό Queer Σινεμά

0
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/04/2018
19:00 - 21:00

Location
Ταινιοθήκη της Ελλάδας στον εκθεσιακό χώρο

Κυριακή 22 Απριλίου

19:00, στο Εκθεσιακό χώρο της Ταινιοθήκης

Το Φεστιβάλ περισυλλέγει  στο πρόγραμμά του μια πληθώρα Ελληνικών ταινιών LGBTQI+ (19 μικρού και μεγάλου μήκους Ελληνικές ταινίες) με σκοπό την προώθηση του Ελληνικού Queer Cinema. Η απόφαση του Φεστιβάλ για την πλήρη αποδοχή όλων των συμμετοχών των Ελληνικών ταινιών δίνει βήμα στην εγχώρια lgbtqi+ παραγωγή ταινιών. Σε αυτό τον σκοπό είναι και η δημιουργία τα τελευταία χρόνια του βραβείου καλύτερης Eλληνικής queer ταινίας.

Σε ένα στρογγυλό τραπέζι θα παραβρεθούν καινούργιοι και παλαιοί δημιουργοί του Ελληνικού Queer Cinema για να ανταλλαχθούν απόψεις, να δημιουργηθούν μνήμες και συνειδήσεις.

Στο πάνελ συμμετέχουν οι:

Ρεβέκκα Βάρναλη (σκηνοθέτρια), Κωνσταντίνος Γιάνναρης (σκηνοθέτης), Παναγιώτης Ευαγγελίδης (συγγραφέας, σκηνοθέτης), Τάσος Θεοδωρόπουλος (κριτικός κινηματογράφου, δημοσιογράφος), Αγάπη Κουστένη (σκηνοθέτρια, ψυχολόγος), Κωνσταντίνος Μενελάου (σκηνοθέτης, παραγωγός), Νικόλας Πουρλιάρος (σκηνοθέτης, σεναριογράφος), Μενέλας Σιάφακας (σκηνοθέτης, ακτιβιστής), Νταϊάνα Τσεμερίς (σκηνοθέτρια). Συντονίζει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος (δημοσιογράφος).

 

Για το Facebook Event μπορείτε να κοιτάξετε εδώ.


Meet Me

Κάνε κλικ για να καταχωρήσεις το "Meet Me" σου!