Το Outview Film Festival συμμετείχε στο Sziget Festival | 14 Αυγούστου 2015

0

To Sziget φεστιβάλ στην Βουδαπέστη, είναι το μεγαλύτερο αυτήν την στιγμή στην Ευρώπη μουσικό και πολιτιστικό φεστιβάλ στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 1.000 καλλιτέχνες, έχει πολλά stages, προσελκύει περισσότερους από 400.000 επισκέπτες ανά φεστιβάλ, κάμπινγκ, πούλμαν, μπανγκαλόου και θεωρείτε πλέον ότι είναι το ευρωπαϊκό Burning Man.

Γίνεται για μια εβδομάδα στα μέσα Αυγούστου στην Όμπουντα, παλαιά Βούδα, ένα νησάκι στον Δούναβη. Φέτος πραγματοποιείτε από της 10 – 17 Αυγούστου και εκτός των δυνατών μουσικών συγκροτημάτων, όπως Kasabian, Passenger, Ting Tings, Florence and the Machines και πάρα πολλούς άλλους, το Sziget Festival στα πλαίσια του διοργανωνει κάθε χρόνο και το «hetero friendly» venue που ονομάζεται MAGIC MIRROR. Ομιλίες Πάρτι Προβολές και φέτος το Outview Film Festival είναι επίσημα προσκεκλημένο του.

Στις 14 Αυγούστου δείξαμε σε ένα 2ωρο πρόγραμμα ταινίες μικρού μήκους που προβλήθηκαν στο Outview Film Festival από το 2007 – 2015 και θα παρουσιάσαμε στον κόσμο το μεγαλύτερο στην Ελλάδα queer κινηματογραφικό γεγονός που το 2016 θα κλείσει τα 10 του χρόνια. Η χαρά μας ηταν μεγάλη γιατί η αναγνώριση μας έδωσε κουράγιο για να προχωράμε και να διοργανώνουμε κάθε νέα χρονιά και ένα ακόμα καλύτερο Outview Film Festival κα να το κάνουμε πόλο έλξης για την παγκόσμια queer σινεφίλ σκηνή.

Μετά τις προβολές και την παρουσίαση ακολούθησε μεγάλο πάρτι με την απόλυτα queer dj του Βερολίνου Gloria Viagra και τον Micky Friedmann από το Circuit της Βαρκελώνης.

Ολόκληρο το πρόγραμμα του Magic Mirror του Sziget Festival μπορείτε να το δείτε εδώ!

http://szigetfestival.com/programs#!programmation=artist$magic-mirror/2317

Maria Cyber
Director/Organizer
Outview Film Festival