Αμφί-βιος

0

Amphibious

Fotini Daramila

20141 h 03 min
Overview

Προσωπικές ιστορίες των L.G.B.T ατόμων , η καθημερινότητα τους και οι ανάγκες που προκύπτουν στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.

Metadata
Director Fotini Daramila
Release Date 2014
Country  Greece
Details
Movie Language
Images
No images were imported for this movie.

Αμφί-βιος της Φωτεινής Δαραμήλα

Προσωπικές ιστορίες των L.G.B.T ατόμων , η καθημερινότητα τους και οι ανάγκες που προκύπτουν στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.

Μια πραγματική καταγραφή γεγονότων χωρίς παρεμβάσεις και κατευθυντήριες γραμμές. Ακολουθεί ανάλυση από επιστήμονες και διάφορες απόψεις ατόμων άλλοτε ομοφυλόφιλων και άλλοτε όχι.

Το ντοκιμαντέρ Χωρίζεται σε δεκατέσσερις ενότητες μεταξύ των οποίων αναφέρεται πως οι πρωταγωνιστές μας αντιλήφθηκαν ότι έχουν διαφορετική σεξουαλική προτίμηση καθώς και τις δυσκολίες αποδοχής που αντιμετωπίζουν από τις οικογένειες τους, την κοινωνία αλλά και από τον ίδιο τους τον εαυτό . Αναλύεται η ταυτότητα φύλου και ο σεξουαλικός προσανατολισμός, το gay pride, η θρησκεία, η πορνεία, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, καθώς και ο ρόλος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Συμμετέχουν: ακτιβιστές, Βιολόγος αναπαραγωγής, σεξολόγος, ψυχολόγος, Εκπαιδευτικός, Δικηγόροι, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας γονέων Ν. Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης ( κατά των ομοφυλοφίλων) και απλός κόσμος.

Σκηνοθεσία-Έρευνα- Παρουσίαση: Φωτεινή Δαραμήλα
Οργάνωση Παραγωγής: Παναγιώτης Κρινής

Η προβολή θα γίνει με παρουσία των συντελεστών της ταινίας

Αμφί-βιος

Χώρα: Ελλάδα
Παραγωγή: 2014
Σκηνοθεσία: Φωτεινή Δαραμήλα
Διάρκεια: 63’

ΠΡΟΒΟΛΗ 9 ΜΑΙΟΥ 2015