Στο Outview Film Festival 2019 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ “Searching Eva”.
Η ταινία απαθανατίζει την ζωή της 25άχρονης Eva Collè, η οποία δραστηριοποιείται ως μοντέλο, φεμινίστρια, queer συγγραφέας, σεξ εργάτρια και ακόμα περισσότερα.
Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία ΕΔΩ
Την Δευτέρα 15 Απριλίου και ώρα 20:00, η πρωταγωνίστρια του “Searching Eva”, Eva Collè, θα βρίσκεται κοντά μας ως καλεσμένη του πάνελ με τίτλο “Sex is my Bussines”, με θεματική την εργασία στο σεξ στον 21ο αιώνα.
Λίγα λόγια για την πρωταγωνίστρια
Η 25άχρονη Eva Collè αποτελεί ένα σύγχρονο underground είδωλο, και μια online σταρ. Στα 14 της χρόνια, η Ιταλίδα αποκήρυξε την ιδιωτικότητα ως μια έννοια ξεπερασμένη, μετονομάστηκε σε Eva και έφτιαξε το πρώτο της ημερολογιακό μπλογκ. Τρία χρόνια μετά έφυγε από το σπίτι της οικογένειάς της, αποφάσισε να γίνει πλήρως αυτόνομη και κατέληξε στο Βερολίνο. Έκτοτε μοιράζεται στο διαδίκτυο την καθημερινότητά της, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται ως μοντέλο, φεμινίστρια, queer συγγραφέας, σεξ εργάτρια και πολλά άλλα.
Με την υποστήριξη του Goethe Institut της Αθήνας
