Η Άνοδος και η Πτώση μιας Πορνογραφικής Αυτοκρατορίας

0

Τα 18α γενέθλια του Jurgen Anger – Η Άνοδος και η Πτώση μιας Πορνογραφικής Αυτοκρατορίας

Μια performance του Jurgen Anger και της Sascha Velinsaskaja

Δευτέρα 11 Μαΐου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας /Αίθουσα 2 (50 θέσεις)

Ώρα: 21.15

Είσοδος 3 ευρώ

O Jürgen Anger είναι ένας χαρακτήρας που δημιούργησε ο Bruce LaBruce για την ταινία του HUSTLER WHITE το 1995. Είναι ένας ντροπαλός Ευρωπαίος gay άντρας που εξερευνά τον κόσμο του αγοραίου έρωτα στη Λεωφόρο Santa Monica του Λος Άντζελες.

Λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας το 1996, ο Jürgen Anger απέκτησε νέο σκοπό όταν έγινε ένας από τους συν-ιδρυτές της Cazzo Film, μιας νέας gay εταιρείας που άλλαξε τον κόσμο της gay πορνογραφίας.

Μαζί με τον Jörg Andreas άνοιξε νέους ορίζοντες στην gay πορνογραφία παρέα με μια ομάδα αφοσιωμένων βοηθών όπως οι Kiki La Jeunesse, Ralf Martin, Horst Braun, Ebo Hill, Peter Hagen, Heinz Schwenk και πολλών άλλων.

18 χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία της πρώτης πορνογραφικής ταινίας από την Cazzo, το BERLIN TECHNO DREAMS, που γυρίστηκε σε underground τοποθεσίες όπως το club Eimer που πλέον έχει κλείσει.

Παρακολουθήστε την ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ όπως την παρουσιάζει ο ίδιος ο Jürgen Anger, που επιτέλους του επιτράπηκε να μιλήσει δημόσια για την πορνογραφία, μιας και επιτέλους έκλεισε τα 18.

Κλιπάκια από επιλεγμένα αριστουργήματα της gay πορνογραφίας, θα μας ξεναγήσουν σε αυτό το συγκινησιακό ταξίδι της σαρκικής επιθυμίας σε μια πόλη που από καιρό έχει χάσει την αθωότητα της.

Παρέα με την βοηθό του την Sascha που ανήκει σε μια νέα γενιά σεξομανών, ο Jürgen Anger σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε ένα εκπληκτικό τσίρκο επιδειξιομανίας.

Η Sascha Velinsaskaja ονειρευόταν για το σεξ, πολύ πριν της επιτραπεί να το συζητήσει δημόσια. Ντρεπόταν ως μικρό κορίτσι να κρατάει το χέρι της μητέρας της όταν πέρναγε το δρόμο, όχι επειδή ένιωθε ότι ήταν αρκετά μεγάλη για να περάσει το δρόμο μόνη της αλλά επειδή φοβόταν μήπως ο κόσμος τους περάσει για ζευγάρι!

Η αντίληψη της για την πορνογραφία έχει περάσει σε ένα μετά-επίπεδο, εξάλλου η πολλή διείσδυση μπορεί να καταντήσει κουραστική και να κουράσει τα μάτια. Με την λίμπιντο ενός gay άντρα και το ηδονοβλεπτικό βλέμμα ενός τσίταχ που κυνηγάει, ταλαντεύεται μεταξύ ροζ καβλιών και πλιτέ φουστών.

Η performance έχει διάρκεια 90 λεπτά και θα διεξαχθεί στα Αγγλικά.