Οι σκηνοθέτριες και πρωταγωνίστριες Yaelle & Aya Shwed θα βρίσκονται στο Outview Film Festival 2013

0

Οι  δημιουργοί του βιωματικού, προσωπικού τους ντοκιμαντέρ HOME IS YOU θα επισκεφτούν για πρώτη φορά το Outview Festival για να μας παρουσιάσουν την καινούργια ολοκληρωμένη δουλειά τους την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 18.15 στην αίθουσα 1

Πρώτη φορά είδαμε και βραβεύσαμε (ήταν το Outview στην κριτική επιτροπή)  το τότε workinprogress μικρού μήκους ντοκιμαντέρ τους στο gay & Lesbian Film Festival του Τελ Αβίβ και λεγότανε Please Love. Το Please Love εξιστορεί την ιστορία αγάπης μεταξύ τους αλλά και την δύσκολη περίοδο που διάνυσαν όταν η Yaelle αποφάσισε να αποκαλύψει στους γονείς της ότι είναι ομοφυλόφιλη. Η μη αποδοχή και απόρριψη της από την οικογένεια της η οποία αρνήθηκε την σεξουαλική ταυτότητα της Yaelle ήταν και το κύριο θέμα του ντοκιμαντέρ τους που γύριζαν οι δυο τους ανταλλάσοντας χέρια η μικρή κάμερα τους.

Στο Home is You βλέπουμε τα πιο συγκλονιστικά κομμάτια του Please Love αλλά και την εξέλιξη της ιστορία τους, μακριά πλέον από το Τελ Αβίβ, αφού και οι δυο αποφασίζουν να πάνε στον Καναδά για να παντρευτούν νόμιμα.