Η Patricia Field στο Outview 2014 στις 20 Μαΐου 2014

0

Με αφορμή την προβολή της ταινίας “The Little House That Could” του Mars Roberge. η Patricia Field θα βρεθεί στο Outview Festival.

Θα παρουσιάσει την ταινία που θα προβληθεί στις 20 Μαΐου στις 22.00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει ένα πάρτι στο αγαπημένο μας στέκι Shamone.

Λίγα λόγια για την ταινία:

The little house that could (Mars Roberge, USA, 90’, 2013)

Επίσημη συμμετοχή: Frameline, Mix Mexico, Gaze Film Festival κ.α.

Ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία του γνωστού οίκου μόδας της σχεδιάστριας Patricia Field, με αναφορές και στην περίοδο πριν η Field γίνει πασίγνωστη ως στυλίστρια της σειράς “Sex and the City” ή της ταινίας “The Devil Wears Prada”. Όμως, η Patricia Field, πέρα από σχεδιάστρια μόδας, έχει περάσει δεκαετίες βοηθώντας νέους και νέες, γκέι, τρανς, drag queens, που το έχουν σκάσει από τα σπίτια τους επειδή δεν τους αποδέχτηκε η οικογένειά τους. Δημιούργησαν κοντά της μια νέα, δική τους οικογένεια. Η ταινία μιλάει για την ιστορία αυτής της ασυνήθιστης οικογένειας στη Νέα Υόρκη : τον Οίκο της Field που έχει αλλάξει τον κόσμο της μουσικής, της μόδας και ταυτόχρονα αυτόν της «ψευτοηθικής» και του κοινωνικού και συναισθηματικού αποκλεισμού.